Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Top 10 teams

Team Logo
1. FC Bulldogs
2. FC Soccer
3. Kapino
4. Reda
5. Bolszewo
6. Orle
7. Gowino
8. Nanice
9. Pieleszewo
10. Ustarbowo

 

Sinä voit pelastua – uudestisyntyä Jumalan lapseksi


On hyvä pysähtyä miettimään elämän tarkoitusta. Voit asettaa itsellesi muutamia kysymyksiä: Miksi elän? Mikä on elämäni tarkoitus? Onko elämää ajallisen elämän jälkeen? Onko Jumala todella kaiken Luoja?

Usko Jeesukseen antaa todellisen identiteetin. Löydät yhteyden Luojaasi. Usko Jumalaan luotaa pitkälle – elämään kuoleman jälkeen.
  On olemassa vain yksi pelastuksen perusta ja vain yksi tie taivaaseen, ja se on Jeesus. “Eikä ole pelastusta yhdessäkään toisessa; sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman” (Apt. 4:12). Tuo nimi on Jeesus.
  Jumalan puolelta kaikki on valmista. Sinun tulee vain ottaa vastaan taivaan lahja. “Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä” (Joh. 3:16).
  Pelastuminen on yksinkertaista ja helppoa jokaiselle. Raamatussa sanotaan: “Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksesi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on Hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut, sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan” (Room. 10:9-10).
  Voit rukoilla kanssani syntisen rukouksen, jos haluat tulla uskoon: “Jeesus, tunnen kurjuuteni ja syntisyyteni Sinun edessäsi. Uskon, että olet kuollut minun syntieni tähden ja että sinä olet ylösnoussut kuolleista, jotta miulla olisi iankaikkinen elämä. Kiitos, että annat anteeksi kaikki syntini ja tulet elämääni. Kiitos siitä, että veresi puhdistaa kaikki syntini ja että saan uudestisyntyä Pyhän Hengen kautta Jumalan lapseksi. Amen.”
  Ota yhteyttä paikkakunnallasi toimivaan elävään seurakuntaan. Se on tärkeää, jotta voit kasvaa uskossa yhdessä toisten uskovien kanssa. Voit ottaa yhteyttä myös lehtemme toimitukseen. Haluamme auttaa sinua uskon tiellä eteenpääin.

 

Pauli Kemi,
Uusi Elämä -lehti
www.uusielama.net
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Puh. +358 400 422 777